StoryEditorOCM
Više od sportaprirodni put

Mateu Kovačiću supruga samo što nije rodila, a nogometaš je odbio napraviti istu ‘grešku‘ kao Toni Kukoč

Piše Sport SD/SN
14. listopada 2024. - 11:48

Zlatko Dalić je najavio promjene u sastavu za utakmicu s Poljskom, iako ne treba očekivati da će sve okrenuti naglavce. Izbornik će od prve minute šansu dati nekima koji u subotu nisu startali, a danas će se definitivno znati stiže li Mateo Kovačić. HNS ga taj dan mora prijaviti za nastup ako bi se priključio, donose Sportske novosti.

image

Mateo i Izabel

Marko Todorov/Cropix

Mateo je ostao u Engleskoj sa suprugom Izabel koja je imala termin za rođenje djeteta. No, to se nije dogodilo tijekom tjedna jer odlučila se za prirodan porod pa beba i prije rođenja kroji sastav hrvatske reprezentacije. Kovačić je ostao u Manchesteru, nije došao u Zagreb, a u Varšavu bi potegnuo izravno iz Engleske ako se ispune uvjeti. Dalić već planira sastav bez njega. Reprezentacija u Poljsku leti u ponedjeljak prijepodne.

U sličnoj je situaciji svojedobno bio naš proslavljeni košarkaš Toni Kukoč. Njegova supruga Renata baš je trebala roditi njihovog prvog sina kada je Toni odlučio otići na Olimpijske igre u Barceloni te 1992. godine.

- Sjećam se da sam saznao da sam postao otac neposredno nakon utakmice s Njemačkom - kazao je nekoliko puta Kukoč.

Mateo je, pak, odlučio ostati uz svoju Izabel. Ajde, i ove dvije utakmice Lige nacija nemaju ni približno težinu kakvu su za Hrvatsku imale Olimpijske igre u Barceloni.

image

Renata i Toni Kukoč

Damir Krajac/Cropix

Izabel Kovačić, rođena Andrijanić, supruga je Matea Kovačića i uspješna poduzetnica. Već godinama plijeni pozornost i domaćih i stranih medija svojom ljepotom i poslovnim uspjehom, a bavi se modnim dizajnom pa je tako 2015. pokrenula brend Lunilou koji se sastoji od organskih i eco-friendly proizvoda i odjeće. Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine i aktivno sudjeluju u raznim humanitarnim projektima i donacijama. Podsjetimo, u listopadu 2020. dobili su svoje prvo dijete, sina Ivana, a sada im stiže i drugo dijete. Izabel je jedna od najpopularnijih žena nogometaša zbog posvećenosti obitelji, poslovnog uspjeha, ali i zbog karizme i stila koji inspiriraju mnoge, pisala je Gloria.

image

Izabel Kovačić

Srdjan Vrancic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 11:49