StoryEditorOCM
Više od sportavizažistica

Luka Modrić s crvenim ružom na usnama oduševio svijet: Ovo je najbolja stvar koja se dogodila ovoj društvenoj mreži

Piše Sport SD
3. listopada 2024. - 08:47

Luka Modrić je nedvojbeno veliki nogometaš. Karijera koja je iza njega je impozantna, a postao je ikona jednog od najvećih klubova svih vremena - madridskog Reala.

I k tome i dalje zbunjuje stručnjake diljem svijeta - kako je uopće moguće da taj tip s navršenih 39 godina i dalje igra na tako visokoj razini?

Jedan od razloga svakako je njegov uredan obiteljski život. Sve se čini posloženo u domu Modrićevih. Sada je Luka objavio fotografiju s rođendana svoje kćerke Sofije.

- Sretan rođendan, anđele moj mali! Ponekad i moja vizažistica, volim te! - napisao je Modrić u opisu.

Na drugoj fotografiji objave može se vidjeti kako je šminkanje ispalo. Čestitka je u tri sata skupila skoro 800 tisuća lajkova, uz oduševljenje pratitelja u komentarima.

- Druga fotografija je najbolja stvar koja se dogodila ovoj društvenoj mreži - jedan je od komentara.

Luka je svoju suprugu Vanju upoznao kada je njemu bilo tek 19, a Vanji 25 godina, a vjenčali su se 2010. godine pred matičarem u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Ona je za tu prigodu obukla dugu sivu haljinu u kojoj je do izražaja dolazio trudnički trbuh, jer je tada bila trudna s njihovim prvorođencem, sinom Ivanom. Godinu dana nakon vjenčanja u intimnom krugu ljudi, par je organizirao i veliko crkveno i to u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, gdje je Vanju do oltara dopratio Zdravko Mamić. Taj put je nosila i raskošnu vjenčanicu s detaljima čipke, a slavlje je nakon crvenog obreda održano u hotelu Westin. Goste su zabavljali Mladen Grdović, klapa Intrade, Halid Bešlić, a s njima su slavila i brojna poznata domaća lica.

Osim sina Ivana, Luka i Vanja dobili su još i kćeri Emu i Sofiju, a cijela obitelj često bodri svog tatu i supruga s tribina na najvažnijim utakmicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 08:48