StoryEditorOCM
Više od sportapotresna priča

Joe Šimunić otvorio dušu o velikoj tragediji: ‘Bog mi je dao kći, pa ju je uzeo‘

Piše SPORT SD
10. listopada 2023. - 12:05

Bivši reprezentativac s više od 100 nastupa za Vatrene Joe Šimunić je proživio jedno od najgorih iskustava koje se roditelju može dogoditi, a to je smrt djeteta. Sada je na crkvenom susretu Duhovno-duhovitih večeri u Zagrebu otvorio dušu i progovorio o obiteljskoj tragediji koja ga je zadesila prije pet godina.

- Naša kći je dobila gripu i za tri dana preminula. Preminula je na Uskrs. Zašto? Kako? Postavljaš si pitanja, ali to je tako. Tko je kriv? Nitko nije kriv, tako je trebalo biti - izjavio je Šimunić.

- Ja se ne mogu ljutiti na dragog Boga. Dragi Bog mi je dao kćer, dragi Bog ju je uzeo. Ja sam mu zahvalan što mi daje snagu da vam mogu danas pričati o njoj - nastavio je.

- Meni je osobno jedino, jedino pomoglo kada sam gotovo godinu dana svaku večer molio krunicu i kroz moljenje krunice dobio snagu za ići dalje. Nitko na ovom svijetu neće vratiti moju kćer, ali imam utjehu. Sad je do mene, jednog dana kad preminem, da sam zaslužio otići gore kod nje i biti kod nje. To mi je još jedna dodatna motivacija - zaključio je Šimunić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 06:56