StoryEditorOCM
Više od sportajako samouvjereno

Borna Gojo bacio je opasnu okladu oko Hajduka, a zagrebački sportaš ispalio: ‘Si ti lud stari, nema šanse‘

Piše Sport SD
24. listopada 2023. - 17:13

Hrvatski skijaš Filip Zubčić gostovao je u novoj epizodi Dinamo Plus podcasta, a između ostalog odgovorio je na uvijek goruće pitanje. Tko će biti prvak ove sezone. Hajduk ili Dinamo? Zagrepčanin je dao do znanja kako za njega nema sumnje oko toga pa rekao:

- Sigurno ćemo osvojiti prvenstvo ove godine, to uopće nije upitno. Već sada kad odigramo ove tekme koje nam fale, prvi smo - misli Zubčić, inače veliki navijač Dinama. Poprilično samouvjereno, bez obzira na ne baš idealnu situaciju na Maksimiru.

No, otkrio je i oko čega se kladio sa splitskim tenisačem.

- Kladio sam se s Bornom Gojom, on je siguran da će oni biti prvi na polusezoni. Ja sam mu rekao: "si ti lud stari, nema šanse". Već na zimskoj stanci ja mislim da će biti minus dole u Splitu - zaključio je hrvatski skijaš.

image
Ronald Gorsic/Cropix

A bit će zanimljivo vidjeti tko će pobijediti... Hajduk je trenutno drugoplasirani na tablici HNL-a sa 21 bodom i utakmicom manje, dok je Dinamo na 19 i dva odigrana susreta manjka. U sljedećem kolu Bijeli gostuju kod Slaven Belupa, dok Modri dočekuju Lokomotivu na Maksimiru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:01