StoryEditorOCM
TenisUpozorenje

Otac ju je tukao kao djevojčicu, a sad se iz Wimbledona javila s novom modricom: ‘Upravo sam obrisala pod...‘

Piše Sport SD
4. srpnja 2024. - 08:59

- Upozorenje: Kad operete pločice u kuhinji, pričekajte da se osuše prije nego ponovno hodate po njima kako ne biste pali na lice ili stražnjicu. Kada čistite pločice u kuhinji krpom i nakon 30 sekundi se vratite u kuhinju potpuno zaboravivši da je pod još uvijek mokar i naravno sklizak.

Pala sam na stražnjicu, ozlijedila oba koljena, prst na desnoj nozi, razbila lijevu ruku o kuhinjski otok i završila s natečenim zglobom i pet velikih modrica poput ove.

Katastrofa. Dobro sam, ali nikad neću zaboraviti da sam upravo obrisala pod prije nego što sam hodala po njemu i dobra stvar je da ne moram koristiti zapešće, ruku ili koljena da pokrijem Wimbledon i mogu sakriti modrice. Barem oni nisu na mom licu - objavila je bivša australska tenisačica, a danasTV komentatorica i prezenterica Jelena Dokić.

Poznato je kako je imala goemih problema u djetinjstvu s nasilnim ocem, o čemu je puno puta pisala i šalje poruku drugim ženama koje su zlostavljane da se oglase i bore protiv toga. Otac ju je tukao, čak i pljucao kada ne bi bio zadovoljan njezinim igrama na teniskom terenu. Iz tog je užasa Jelena izašla jača, makar su traume ostale.

Ova modrica, stoga, sitnica je u odnosu na ono što je proživljavala, a i mali podsjetnik...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 09:00