StoryEditorOCM
Tenisamerican dream

Gojo nakon rezultata karijere: ‘Tada sam već lagano popi**io, pa sam se odlučio ofarbati‘

Piše Tomislav Dragobratović/SN
2. rujna 2023. - 13:18

Borna Gojo nastavlja živjeti svoj američki san. U trećem kolu US Opena hrvatski tenisač bio je bolji od češkog suparnika Jiříja Veselog sa 6:4, 6:3, 6:2 i sutra ga čeka najveći meč karijere protiv Novaka Đokovića, pišu Sportske novosti.

Na press konferenciji Splićanin je otkrio zbog čega je promijenio boju kose, ali i koji su mu detalji u igri pomogli da ostvari rezultat karijere.

Posljednjih deset dana vaše karijere stvarno su nestvarni, kako se vi osjećate?

- Kada se natječeš nemaš previše vremena uživati, moraš se pripremati za drugi meč, nemaš se kad opustiti, tako da nisam stigao još uživati. Ali da, naravno da sam sretan.

Kada ste postali ‘plavuša‘ i koliko vam je to pomoglo na terenu?

- Moj trener i ja imali smo okladu da kad uđem u top 100 na svijetu da ću se ofarbati. Bio sam blizu mnogo puta, 102., 103., i tu sam već lagano pop****o, kao i obično, pa sam se odlučio ofarbati prije US Opena u nadi da će se tada dogoditi.

Imali ste odličnih mečeva na turniru, dajte nam osvrt na svoje partije?

- Uvijek se pokušavam fokusirati na svoj servis i stvari koje radim dobro. Drago mi je što sam bio konstantan do sada i što se mogu fokusirati sva tri seta. Mislim da je to bio ključ, tako sam uspio dovršiti mečeva bez previše stresa i zbog toga sam sretan.

Znate da ćete u sljedećem kolu igrati protiv Srbina (tada je još trajao Đokovićev meč, nap. a.), što mislite o tim potencijalnim suparnicima?

- Naravno, što god da se dogodi bit će težak meč. Svi su oni sada favoriti protiv mene. Pripremit ću se i dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti što bude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 15:04