StoryEditorOCM
Strani nogometpišu englezi

Velikan želi Perišića, već su poslali ponudu! Otkrivena i prva reakcija Tottenhama

Piše SPORT SD
28. kolovoza 2023. - 10:51

Čelnici Manchester Uniteda kontaktirali su agenta Ivana Perišića u pokušaju da dogovore posudbu iz Tottenhama, no zasad su dobili odbijenicu, doznaje FootballTransfers u tekstu pod naslovom: ‘EKSKLUZIVNO: Spursi odbijaju posudbu Ivana Perišića u Man. United‘, prenose Sportske novosti.

Crveni vragovi traže kratkoročnu zamjenu za Lukea Shawa nakon što je branič zadobio ozljedu zbog koje bi mogao biti izvan terena mjesecima.

Jedna od opcija koju je klub nedavno razmatrao bio je Perišić, ali njihova inicijalna ponuda nije bila zadovoljavajuća.

34-godišnji veznjak Vatrenih u subotu je ušao s klupe u slavlju Spursa od 2:0 protiv Bournemoutha, a također je odigrao značajnu rolu u pobjedi istim rezultatom baš protiv Man. Uniteda prošlog vikenda.

Klub s Old Trafforda i prije se povezivao s potencijalnim transferom hrvatskog krilnog napadača, još dok je igrao za milanski Inter. I tada se Perišić ‘zahvalio‘ na interesu, međutim i dalje im je ostao zanimljiv.

Spursi su Perišića doveli bez odštete prošle godine kada je na čelu bio Antonio Conte. Talijanski je stručnjak smatrao da bi prekaljeni Vatreni mogao pomoći Tottenhamu u borbi za Ligu prvaka.

Erik ten Hag traži brojne opcije za mjesto lijevog beka. Chelseajev Marc Cucurella i Barcelonin Marcos Alonso također su među imenima koja se razmatraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:59