StoryEditorOCM
Strani nogometsol na ranu

Umjesto Tudora sjeo na klupu velikana, nakon poraza u derbiju momčad ga ostavila u drugom gradu

Piše SPORT SD
26. prosinca 2023. - 10:46

Subotnju večer će aktualni talijanski prvak pokušati što prije zaboraviti. Poraz od Rome 2:0 znači da je Napoli sada na sedmom mjestu, 17 bodova iza vodećeg Intera.

Da bi situacija bila još gora, kamere portala CalcioNapoli 24 su uhvatile trenera Napolija Mazzarrija kako napušta Rim sam, a ne u momčadskom autobusu. Naime, konferencija za medije je trajala duže nego očekivano pa se Mazzarri zadržao na stadionu duže nego očekivano, a u međuvremenu su momčad i ostatak stručnoga stožera sjeli u bus i napustili stadion. Nitko nije primijetio da im nedostaje Mazzarri.

Nakon konferencije trener Napolija je izašao sam pred stadion, i po verziji koju nudi talijanska Repubblica, sam nazvao taksi koji ga je potom odveo do Napulja.

Inače, Walter Mazzarri je u Napoli stigao krajem studenog, nakon što je Rudi Garcia dobio otkaz. Tada je jedan od glavnih kandidata za klupu talijanskog prvaka bio i hrvatski trener Igor Tudor, ali je odbio ponudu zbog uvjeta ugovora s kojima se nije slagao. Talijani pišu da će Napoli ponovno pokušati dovesti Tudora na ljeto, ali će imati konkurenciju brojnih klubova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:56