StoryEditorOCM
Strani nogometčudna situacija

Ugovor je istekao, a objave nema? Svi su primijetili, Modrić više nije igrač Reala

Piše SN
1. srpnja 2024. - 06:51

Luka Modrić više nije igrač Real Madrida. Neprirodno je to izgovoriti, pogotovo ako znamo da Maestro i dalje nosi bijeli dres, ali prema službenim podacima priča je upravo takva: Modrić više nije igrač Reala - pišu Sportske novosti. Halo, Madrid, gdje je zapelo s objavom o potpisu jednogodišnjeg ugovora i nastavku suradnje?

Opće je poznato da Modrić ostaje na Santiago Bernabeuu još jednu godinu, da će - zbog odlaska Nacha Fernandeza - u slučaju barem jednog uspješnog podviga Reala postati i najtrofejniji nogometaš u povijesti kluba. Međutim, ugovor mu je istekao završetkom ovog tjedna. Prošle godine potpisao je do 30. lipnja 2024., kazaljka na satu je otkucala i kalendar pokazuje srpanj, a objave o Modrićevoj dodatnoj godini u Realu - nema!?

Ruku na srce, ne moramo previše strahovati od kakvog ludog i neslućenog obrata. Modrić je i sam kazao da ostaje u Realu, otkrio je to i Florentino Perez nakon što su Kraljevi podigli 15. trofej Lige prvaka, a španjolski mediji pisali su da je naš kapetan već i potpisao ugovor ne gledajući u rubriku plaće.

Međutim, Real još uvijek ni o čemu nije obavijestio javnost. Zato na Transfermarktu trenutno stoji da je Luka Modrić igrač bez kluba, a i pratitelji diljem svijeta primijetili su čudnu situaciju. Tako je Real Madrid France, stranica navijačke baze Kraljeva u Francuskoj, istaknula da Modrić više nije član Reala.

image
AFP

Istu obavijest šalje i Club Football, govoreći da je "igračev ugovor istekao, a da nema objave o nastavku suradnje".

Nekad je Realova PR služba radila brzinom Vinicusa Juniora...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 06:51