StoryEditorOCM
Strani nogometnevjerojatno

UEFA otvara istragu zbog ‘pornića‘ na ždrijebu, oglasio se krivac: ‘Ubacili smo ga unutra, bilo je poprilično zabavno‘

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
3. prosinca 2023. - 14:16

Ždrijeb skupina Europskog prvenstva u Hamburgu nije prošao u idealnom tonu. Tijekom uvrštenja Švicarske u skupinu A sa Škotskom, Mađarskom i domaćinom Njemačkom dogodio se neugodan incident, u eteru su se čuli zvukovi seksa.

Odgovornost je preuzeo Daniel Jarvis, poznati komičar s YouTubea, koji je ranije priznao i odgovornost za sličan incident na BBC-u tijekom utakmice FA kupa između Liverpoola i Wolvesa, pišu Sportske novosti.

- Ovdje postoji neka buka koja je... sada prestala. Nema više buke - rekao je Giorgio Marchetti, zamjenik glavnog tajnika UEFA-e koja je najavila istragu povodom incidenta.

‘Krivac‘ se već javio i preko društvene mreže X poručio:

- Slušajte, to smo bili mi, to smo bili mi. Ubacili smo ga unutra, stavili smo telefon unutra, nazvali smo ga, buka seksa na izvlačenju Eura 2024 - govorio je Jarvis u javljanju uživo.

Neugodnu je situaciju komentirao i engleski izbornik Gareth Southgate.

- Mogao sam nešto nejasno čuti. Pretpostavljam da je to bila neka šala, ali bilo je teško razabrati o čemu se radi - kazao je Southgate.

Kad je u pitanju spomenuta utakmica FA kupa, BBC je utvrdio kako je u studiju na stadionu bio podmetnut mobitel te se ispričao svim gledateljima koji su se osjetili uvrijeđenima.

Komentirajući taj incident na X-u, Gary Lineker je rekao kako misli da je to bila dobra šala.

‘Što se tiče sabotaže, bilo je prilično zabavno‘, objavio je Lineker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:39