StoryEditor
Strani nogometi dalje bez poraza

Talijanski izbornik Mancini nezadovoljan bodom protiv Bugarske: Stvorili smo puno šansi, ali trebali smo u završnici biti precizniji

3. rujna 2021. - 15:11

Talijanski izbornik Roberto Mancini izjavio je da su njegovi igrači trebali biti precizniji u završnici nakon što su u četvrtak europski prvaci u Firenci odigrali 1-1 s Bugarskom u kvalifikacijama za SP 2022.

- Dali smo sve da dobijemo utakmicu, stvorili smo puno šansi, ali trebali smo u završnici biti precizniji. S druge strane primili smo slučajan gol, a možda smo trebali napraviti prekršaj da bi spriječili taj napad. U nedjelju nas čeka važna utakmica u gostima kod Švicarske i moramo upisati pobjedu - izjavio je za talijanske medije Roberto Mancini.

Italija je dominirala utakmicom, a bugarski vratara Georgi Georgiev odlično je branio i u pet navrata odličnim je reakcijama sačuvao svoju mrežu. 

U kvalifikacijskoj skupini C Italija je vodeća na ljestvici sa 10 bodova iz četiri susreta, druga je Švicarska sa šest bodova iz dva susreta, Sjeverna Irska je treća s četiri iz tri dvoboja, Bugarska četvrta s dva iz četiri, a Litva je na dnu bez bodova iz tri utakmice.

item - id = 1124641
related id = 0 -> 1147166
related id = 1 -> 1147149
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 03:12