StoryEditorOCM
Strani nogometsvi su zanijemili

Stravična ozljeda bivšeg igrača Dinama: ‘Nešto je slomljeno, na putu je za bolnicu. Teško je ovo podnijeti‘

Piše SN
28. listopada 2023. - 23:52
Leipzig‘s Spanish forward #07 Dani Olmo lies on the pitch during the German first division Bundesliga football match between RB Leipzig and FC Cologne in Leipzig, eastern Germany on October 28, 2023. (Photo by Ronny HARTMANN/AFP)/DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEORonny Hartmann/Afp

Pomalo nevjerojatni pehovi prate Danija Olma. Jedan od ključnih aduta RB Leipziga nikako da poveže značajni broj utakmica bez ozljede, a nova koju je stekao u 6:0 pobjedi nad Kolnom, mogla bi ga na duže vrijeme odvojiti od travnjaka.

Španjolski reprezentativac ušao je u igru u 63. minuti, da bi samo sedam minuta kasnije uz bolnu grimasu na licu napustio teren Leipziga. Nakon jednog duela na protivničkoj polovici, Olmo je pao i uhvatio se za rame, a nedugo zatim trener Marco Rose bio je primoran posegnuti za novom izmjenom. Situaciju pogledajte OVDJE.

- Prišao sam mu da ustane, ali je odmah rekao da ima problem s ramenom - kazao je Olmov suigrač David Raum nakon utakmice, a onda je pred mikrofone stao trener Rose, i to s poprilično lošim prognozama.

- Ne izgleda baš dobro, nešto mu je slomljeno u ramenu. Sada je na putu za bolnicu. Dijagnoza se još čeka, ali svakako možemo očekivati srednje do dugoročne zastoje. Opet će izbivati nekoliko tjedana, a nalazi će pokazati o čemu se točno radi. Teško je ovo podnijeti, nismo ga imali proteklih šest tjedana, a toliko nam je važan igrač. Bilo bi fantastično da ga možemo koristiti u idućim izazovima. Jako sam tužan - rekao je Rose, prenosi Kicker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 23:52