StoryEditorOCM
Strani nogometAncelotti se slaže

Španjolci otkrili nevjerojatni Realov plan za Modrića: Luka je spreman na sve, a ovakav potez se ne pamti

Piše Sport SD
10. listopada 2024. - 10:48

Sinoćnja vijest iz Španjolske još jednom je iznenadila svijet nogomet. Naime, kako donosi Radio Marca Luka Modrić planira produžiti vjernost madridskom Realu na još jednu sezonu. Tako bi u 40. godini trebao potpisati novi ugovor na još godinu dana. Kako tvrde Španjolci kapetan Vatrenih želi u idealnoj formi dočekati početak Svjetskog prvenstva 2026. godine.

Velika je ovo vijest za sve hrvatske jer ako se ove tvrdnje pokažu istinitima to znači da se legendarni veznjak nema namjeru tako skoro oprostiti o „kockastog” dresa. Odavno se već nagađa kada će se Modrić oprostiti od najdražeg mu dresa. Govorilo se da će to biti nakon Mundijala u Katru, pa nakon Eura, ali Modrić je još uvijek tu. I čini se da nema namjeru stati.

image
Oscar Del Pozo/Afp

Luka je trenutno na okupljanju reprezentacije pred utakmice sa Škotskom i Poljskom u Ligi nacija. A Marca je ekskluzivno otkrila informacije o njegovoj budućnosti u Realu. Ne trebate trošiti riječi o tome kakav status uživa u kraljevskom klubu. S njima je osvojio sve što se osvojiti moglo, i to više puta. U novoj sezoni na njega i dalje računa trener Carlo Ancelotti. Istina, u nešto manjoj minutaži s obzirom na godine, ali kada zagusti Modrić je redovito tu.

image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Marin Franov/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. listopad 2024 10:48