StoryEditorOCM
Strani nogometpriopćenje

Senijad Ibričić dobio otkaz, klub se oglasio i naveo razloge raskida suradnje

Piše Sport SD
4. lipnja 2024. - 06:59

Senijad Ibričić više nije sportski direktor Sarajeva, odluka je Uprave kluba. Sarajevo je proteklu sezonu završilo na četvrtom mjestu.

- Upravni odbor FK Sarajevo i Mattias Leterme v.d. direktor u proteklom periodu detaljno su analizirali rad Senijada Ibričića na poziciji sportskog direktora, te su donijeli odluku o jednostranom raskidu ugovora o suradnji. Upravni odbor i v.d. direktor zajedničkog su stava da je ova odluka u najboljem interesu, uvažavajući vrijednosti kluba i želju za ostvarenjem postavljenih srednjoročnih i dugoročnih ciljeva. Rukovodstvo kluba nastavlja aktivnosti na analizi protekle sezone, postignutih rezultata, kao i generalnog funkcioniranja kluba, nakon čega će biti donijete adekvatne odluke. FK Sarajevo ostaje posvećen ostvarenju vizije stvaranja modernog i uspješnog europskog kluba u skladu s tradicijom kluba i očekivanjima naših navijača  - stoji u objavi kluba.

Nakon šokantnih izjavi legenda Hajduka dobila drakonsku kaznu: dugu suspenziju potvrdio i klub

Stigla dugo očekivana vijest o kaznama, a one su drakonske, šest mjeseci suspenzije, novčani ‘penali‘...

Senijad Ibričić bio je miljenik navijača Hajduka, u bijelom dresu upisao je 95 nastupa, zabio 40 golova i 22 asistencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 07:02