StoryEditorOCM
Strani nogometnije bio prvi izbor

Saudijci otkrili zašto je baš Igor Bišćan dobio atraktivni posao, razlog je zanimljiv...

Piše SPORT SD
3. studenog 2023. - 10:09

Igor Bišćan prije 20-ak dana je predstavljen kao novi trener saudijskog prvoligaša Al Shababa. Dosad ga je vodio u tri utakmice te upisao dvije pobjede i jedan poraz. Mediji iz Saudijske Arabije sada su se poazabavili temom kako je uopće bivši trener Dinama završio u Al Shababu, a razlog je zanimljiv.

Al Shabab je, unatoč kvalitetnim igračima, loše ušao u sezon, a Marcel Keizer zbog toga je izgubio posao. Klub je kao privremeno rješenje postavio Juana Browna, a onda su posegnuli za Bišćanom. No, daleko od toga da im je on bio prvi izbor...

"Gennaro Gattuso bio je jedan od najpoznatijih i najbliže tome da preuzme ulogu, ali odlučio se za odlazak u Francusku i preuzimanje Marseillea nakon otkaza Marcelinu. Isto vrijedi i za belgijskog stručnjaka Philippea Clementa, koji nikoga nije vodio od odlaska iz Monaca", piše u tekstu koji objašnjava dolazak Bišćana.

Za Clementa se navodi da je čak i bio stigao u Saudijsku Arabiju, kako bi porazgovarao o svojoj viziji koju je želio implementirati, ali se na kraju odlučio preuzeti škotske Rangerse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 05:08