StoryEditorOCM
Strani nogometnevjerojatne scene

Procurio video drame u Dortmundu! Specijalci tek nakon sat vremena uhitili maskiranog ‘junaka‘ koji se popeo na krov

Piše I. R.
30. lipnja 2024. - 11:49

Prava drama odvijala se nakon osmine finala Europskog prvenstva u kojemu je Njemačka s 2:0 pobijedila Dansku. Dok su domaći navijači slavili na tribinama, snage sigurnosti na krovu stadiona uočili su nepoznatog maskiranog muškarca. Odmah su se pojavili i specijalci. Skoro sat vremena trebalo im je da uhite muškarca koji se popeo na konstrukciju stadiona u Dortmundu.

image
AFP

Kako navodi tamošnja policija, riječ je o 21-godišnjaku iz Osnabrucka, grada nedaleko Dortmunda. Za vrijeme utakmice popeo se na krov i odbio sići. Za sada nisu poznati motivi ovog suludog čina, a još uvijek nije jasno ni je li mladić htio ugroziti ostale posjetitelje stadiona.

Intervenirao je u helikopter koji je osvjetljivao penjača. Sve je primijetio i glavni sudac utakmice Englez Michael Oliver koji je s kapetanima Ilkayom Gundoganom i Kasperom Schmeichelom razgovarao i pokazivao prema krovu. Tek nakon što je utakmica završila muškarac je uhićen.

image
AFP

Dok su navijači slavili odvijala se nevjerojatna drama: policajci izvadili pištolje, svi su gledali prema krovu stadiona

- Policija je sada uhitila muškarca. Ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti za druge ljude. Još uvijek ne možemo dati nikakve informacije o identitetu muškarca niti motivu – oglasila se njemačka policija u nedjelju navečer.

image
AFP
image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 11:49