StoryEditorOCM
Strani nogometbizarna karijera

Previđala mu se blistava karijera, PSG je istresao milijune za njega, a sad će igrati u paru s bivšim napadačem Rijeke

Piše Sport SD
9. listopada 2024. - 12:51

Kad se pojavio na juniorskoj sceni u Madridu su računali da imaju novu dugogodišnju zvijezdu. Predviđalo se da će biti krilni napadač blistave karijere, a računali su na njega i Španjolci u budućnosti. No od predviđene sjajne karijere razvila se bizarna puna nomadskog života za španjolskog napadača Jesea Rodrigueza koji je češće punio tabloidne stupce od onih sportskih.

Iako ima dvije Lige prvaka s Realom nije napravio značajniji iskorak u Madridu, a kad je 2016. godine PSG odlučio istresti milijune za njega prihvatili su to objeručke. 25 milijuna eura platili su u Parizu njegove usluge, no ni tamo se nije razvijao po planu. Posudbe u Las Palmas, Stoke City, Real Betis i Sporting nisu donijele značajnijih rezultata u njegovoj karijeri, a istekom ugovora s Parižanima karijera mu je krenu skroz nizbrdo.

Vratio se još jednomu Las Palmas, ali nakon godinu i pol dana okušao se u turskom Ankaragucu odakle odlazi nakon pola godine. Sljedeći klub koji mu je dao priliku bila je Sampdoria, ali ni tamo se nije dugo zadržao pa je otišao na drugi kontinent. Sljedeći klub bila mu je brazilska Coritiba čiji je član bio od rujna prošle godine sve do početka ove, a onda je uslijedila pauza od 10 mjeseci bez kluba.

Sad je pronašao novu sredinu i ponovno će mijenjati kontinent, a novi klub za koji je potpisao je malezijski prvoligaš Johor za koji igra i bivši napadač Varaždina i Rijeke Jorge Obregon.

image
Damir Škomrlj/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 12:51