StoryEditorOCM
Strani nogometUzbudljivo na Otoku

Novi poraz Uniteda, trener pred otkazom. City rutinski protiv ‘fenjeraša‘, Aston Villa nastavlja sezonu iz snova

Piše HINA
30. prosinca 2023. - 21:17

Nogometaši Manchester Uniteda doživjeli su i deveti poraz u prvenstvu, izgubivši 1:2 u subotu kod loše rangiranog Nottingham Foresta. Crveni vragovi, su sedmi na tablici, s devet bodova manje od lidera, ali su doživjeli čak deveti poraz u prvih dvadeset utakmica Premier lige, četiri dana nakon što su svrgnuli Aston Villu (3:2) zahvaljujući golu Rasmusa Hojlunda.

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su  na svom terenu "fenjeraša" Sheffield United sa 2:0 u utakmici 20. kola engleske Premier lige. Strijelci za City bili su Rodri u 14. i Julian Alvarez u 61. minuti. Joško Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu, a Mateo Kovačić je igrao do 68. minute. City s 40 bodova dijeli treće mjesto na tablici s Arsenalom. Sheffield United je na posljednjoj, 20. poziciji s devet bodova.

image
Adrian Dennis/AFP

Aston Villa je kao domaćin svladala Burnley 3:2 golom iz penala u zadnjoj minuti. Strijelci za Aston Villu bili su Leon Bailey u 28. minuti, Moussa Diabi u 42. i Douglas Luis iz jedanaesterca u 90. minuti. Golove za Burnley postigli su Zeki Amduni u 30. i Lyle Foster u 72. minuti, a gosti su od 56. minute igrali bez isključenoga Bergea. Aston Villa je na prvom mjestu s Arsenalom s 42 boda, a Burnley je na 19. mjestu s 11 bodova.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 04:29