StoryEditorOCM
Strani nogometbrojke govore

Navijači Reala se izjasnili oko ostanka Luke Modrića, uprava dobila jasnu poruku u anketi

Piše hina
15. ožujka 2024. - 22:49

Oko 58 posto simpatizera Real Madrida smatra kako bi uprava kluba trebala produžiti ugovor hrvatskom nogometašu Luki Modriću, pokazala je anketa španjolskog portala Bernabeu Digital objavljena u petak.

Modriću, 38-godišnjem veznom igraču, ugovor istječe za tri i pol mjeseca.

Bernabeu Digital, portal specijaliziran za vijesti o Real Madridu, proveo je putem svoje internetske stranice anketu u kojoj je tijekom dana prikupljeno nešto više od 220 glasova.

Oko 58 posto njih izjasnilo se u korist produženja ugovora jer Modrić "još uvijek može doprinijeti ekipi". S druge strane 42 posto anketiranih smatra da mu uprava nakon 30. lipnja ne bi trebala dati novi ugovor zbog "njegovih godina i jer je potrebno pružiti priliku mladima".

Real Madrid je prošli mjesec poručio kako će odluku donijeti na kraju sezone.

"Kraljevski klub" je vodeća momčad španjolskog prvenstva, a u četvrtfinalu Lige prvaka igrat će protiv branitelja naslova Manchester Cityja. U siječnju je osvojio Superkup pobjedom nad Barcelonom i ispao u osmini finala Kupa od Atletico Madrida.

Trener Carlo Ancelotti ove sezone priliku daje mlađim igračima na sredini terena u skladu s klupskom politikom pomlađivanja momčadi.

Modrić je ove sezone sudjelovao u 36 utakmica, često ulazeći s klupe za pričuve.

Za Real Madrid je od ljeta 2012. odigrao 520 utakmica i osvojio 24 trofeja.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:18