StoryEditorOCM

Navijači Intera opraštaju se od Brozovića: ‘Nikad ti nećemo moći dovoljno zahvaliti...‘

Piše Sport SD
25. lipnja 2023. - 19:18

Postat će najskuplji hrvatski sportaš i potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 60 milijuna eura. Marcelo Brozović u 31. godini odlazi iz milanskog Intera, aktualnog doprvaka Europe, ali i iz europskog nogometa - pišu Sportske novosti.

I to barem na tri sezone, na koliko je dogovorio suradnju sa saudijskim Al Nassrom. Tamo će hrvatski reprezentativni veznjak igrati s Cristianom Ronaldom, ali i još pokojom drugom zvijezdom koja će kroz ljeto stići u jedan od četiri najjača saudijska kluba.

Talijanski Sky Sport još je ranije objavio da je dogovorena odšteta Interu 23 milijuna eura, a da će Brozović po svakoj od sezona u SA zaraditi 20 milijuna eura. Prije osam godina prvi je puta obukao Interov dres, došašvši na San Siro iz zagrebačkog Dinama, a u Interu je odigrao 331 susret uz 31 zabijen pogodak i 43 asistencije.

image
Screenshot Instagram

Na odlasku iz kluba, posebnu poruku ostavili su mu navijači Intera. Curva Nord posvetio mu je objavu na Instagram Storyju:

- Nikad ti nećemo moći dovoljno zahvaliti na nogometu koji si nam prikazivao. Uvijek si znao pošteno natopiti svoj dres znojem, od prvog do posljednjeg dana. Hvala ti Marcelo i sretno - napisali su mu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:08