StoryEditorOCM
Strani nogometLivin‘ la vida loca

Nakon potpunog kaosa i čak 16 minuta nadoknade evo s kim će u play offu igrati pobjednik susreta Hajduka i Ružomberoka

Piše F. V.
15. kolovoza 2024. - 21:44

Pobjednik susreta Hajduka i Ružomberoka u play offu Konferencijske lige će igrati protiv armenskog Noaha. U uzvratnom susretu odigranom u Ateni AEK je pobijedio Noah 1:0. U prvom susretu odigranom u Armeniji prošlog tjedna Noah je slavio 3:1. Tako su Armenci izborili nastup u sljedećoj rundi natjecanja.

Domagoj Vida i Robert Ljubičić bili su u početnoj postavi grčkog sastava. Ljubićić je zamijenjen već na poluvremenu. U uzvratu u Grčkoj od početka se nametnuo domaćin, ali nije bio do kraja konkretan. AEK je u prvom poluvremenu imao veliku nadmoć, mnogo prilika, udaraca, veći posjed lopte, ali nije uspijevao zabiti. Činilo se već tada kako su Armenci na pragu prolaska u iduću rundu natjecanja.

U drugom poluvremenu bila je to slična slika. Napad za napadom AEK-a, ali nije išlo. Znali su zube pokazati i gosti. Na koncu je u drugoj od prvotno pokazanih devet minuta sudačke nadoknade, a igralo se čak 16, zabio Švicarac Steven Zuber i zakuhao dramatičan finiš. No, Noah je izdržao iako je nadoknada bila za Guinessovu knjigu rekorda.

Play off bi se načelno trebao igrati 22. i 29. kolovoza, ali moguće je ako se još neki rezultati poklope da se ti datumi pomaknu pa bi se prvi susret mogao igrati već 20. kolovoza. U prvom susretu domaćin je Noah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 01:48