StoryEditorOCM
Strani nogometEuropska liga

Mario Pašalić slavio u Lisabonu, Vida opet zabio, Rangers poražen na Cipru

Piše Hina
5. listopada 2023. - 23:02

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida bio je strijelac za svoj AEK u 2. kolu Europske lige.

U Ateni su AEK i Ajax odigrali 1-1, a gol za Grke polučio je Domagoj Vida u 75. minuti. Za Ajax, koji je vodio 30. minute preko Bergwijna, je cijelu utakmicu igrao Josip Šutalo.

Ciparski Aris je s 2-1 pobijedio u LImassolu Rangers, a za Škote je cijelu utakmicu odigrao Borna Barišić.

Wesr Ham je s 2-1 slavio kod njemačkog Freiburga s golovima Brazilca Paquete i Marokanca Aguerda. Marseille i Brighton su odigrali 2-2, nakon što su Francuzi vodili s 2-0 u prvom dijelu.

Poljski Rakow je izgubio doma od austrijskog Sturma s 1-0 golom Bovinga. Za poljski sastav je cijelu utakmicu igrao Fran Tudor, a Ante Crnac je ušao u 60. minuti.

Atalanta je slavila kod Sportinga u Lisabonu s 2-1. Scalvini i Ruggeri pogodili su za Talijane, a Gyokeres za Portugalce. Mario Pašalić je ušao u igru za Atalantu u 62. minuti.

 Nogometaši Liverpoola, Rome i Bayera ubilježili su pobjede u susretima 2. kola Europske lige u četvrtak.

Liverpool je teškom mukom na Anfieldu pobijedio belgijski Union s 2-0 i vodi u grupi s maksimalnih šest bodova. Gravenbech je pogodio za 1-0 u 44. minuti, a konačan rezultat postavio je Diogo Jota u 92. minuti.

Roma je kod kuće demolirala švicarski Servette s 4-0. Dvostruki strijelac bio je Pellegrini, a još su zabijali Lukaku i Belloti.

Bayer je s 2-1 slavio kod norveškog Moldea. Apotekari su zabili preko Frimponga i Tella u prvih 18 minuta, a Josip Stanišić je odigra cijeli susret za Bayer.

¸Maccabi Haifa i Panathinaikos su odigrali 0-0. Tin Jedvaj je odigrao svih 90 minuta za Grke, a Lorenzo Šimić za Izraelce.

Toulouse je s 1-0 pobijedio LASK, a Marin LJubičić je odigrao 69 minuta za Austrijance. Villareal je kod kuće s 1-0 svladao Rennes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:29