StoryEditorOCM
Strani nogometpala odluka

Gotovo je. Mislav Oršić se ne vraća u Dinamo već odlazi kod našeg trenera

Piše Tomislav Juranović/SN
27. lipnja 2023. - 22:38

Gotovo je. Mislav Oršić se definitivno ne vraća u Dinamo. Hrvatski napadač odlazi bivšem treneru Nenadu Bjelici u Trabzonspor.

Kako smo ranije pisali, sve je već ranije dogovoreno između igrača i turskog kluba, a ostao je samo dogovor sa Southamptonom. Engleski je sastav htio vratiti veći dio novaca koji je uložio u Oršića. Dinamu su ga platili 5.75 milijuna eura, a iako još nisu poznati detalji dogovora s Turcima, navodno bi transfer mogao iznositi oko četiri milijuna eura., pišu Sportske novosti.

Kako doznajemo, pravne službe klubova pripremaju papirologiju, a Oršić će već sutra, najkasnije prekosutra odletjeti u Tursku gdje će nakon liječničkog pregleda potpisati ugovor. Oršić je u Dinamo stigao 2018. godine, a onda na zimu 2023. godine otišao u Southampton gdje nije dobio pravu priliku.

Za Dinamo je u 214 utakmica zabio 91 gol i upisao 40 asistencija te postao istinska legenda i miljenik navijača. Upravo su se navijači najviše nadali njegovom povratku na Maksimir, no Turci su bili konkretniji i odveli ga u drugom smjeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:03