StoryEditor
Strani nogomethrvatski ‘bad boy‘

‘Gazzetta‘ oštro iskritizirala Marcela Brozovića: ‘Mogao je postati svjetski vrh, ali nije sazrio i vrijeme je odlazak‘

Piše SN
28. kolovoza 2020. - 15:02
AFP

Sportski list iz Milana La Gazzetta dello Sport oštro je iskritizirala hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića zbog incidenata no dijelom i zbog igre tijekom prošle sezone u Interu, prenose Sportske novosti.

Podsjetimo, Brozović je imao dva incidenta izvan travnjaka, vožnju pod utjecajem alkohola i prolazak kroz crveno zbog kojeg mu je oduzeta vozačka, te incident u bolnici zbog kojeg je na kraju morala intervenirati policija. Gazzetta smatra da Brozović nije opravdao te incidente s nastupima na terenu, iako je cijelu sezonu uživao potpuno povjerenje trenera Antonija Contea.

''Ako Brozović sazrije, može postati svjetski vrh'' - citirala je Gazzetta Contea kada je stigao u Inter, ali novinar talijanskog lista dodaje da Brozović ipak nije sazrio, te da je sada vrijeme za odlazak. Nazvali su ga još i Bad Boy.

Brozović je, unatoč svemu, odigrao vrlo dobru sezonu s Interom. Pogotovo na početku je igrao sjajno u Serie A u tandemu sa Stefanom Sensijem. Conteu je kroz cijelu sezonu bio prvi izbor za centralnog veznjaka u sustavu 3-5-2. Dosegao je u prosincu prošle godine vrijednost od čak 60 milijuna eura na Transfermarktu, dok trenutačno vrijedi 50 milijuna eura.

Gazzetta, međutim, smatra da Brozović nije sazrio ''ni na terenu, ni izvan njega'', te da je vrijeme za njegov odlazak iz Intera. Podsjetili su na 2018. godinu kada je bio blizu odlaska u Sevillu i vjeruju da danas Inter može puno više dobiti za Vatrenog nego tada, zaključuju Sportske novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. siječanj 2021 01:55