StoryEditorOCM

Engleski reprezentativni veznjak Mason Mount objavio odlazak iz Chelsea

Piše Hina
4. srpnja 2023. - 23:14

Engleski reprezentativni veznjak Mason Mount (24) objavio je na svom Instagram profilu emotivnu oproštajnu poruku navijačima Chelsea.

Nakon 18 godina provedenih na Stamford Bridgeu, Mount gotovo sigurno nastavlja karijeru u redovima Manchester Uniteda.

Pregovori između "Bluesa" i "Crvenih vragova" traju već tjednima, no čini se kako su ipak privedeni kraju. Mladi veznjak je obavio liječnički pregled i za 60 milijuna funta trebao bi preseliti na Old Trafford uz tjednu plaću od 250.000 funta.

"S obzirom na špekulacije u proteklih šest mjeseci, ovo vas možda neće iznenaditi, ali to ne čini lakšim objaviti da sam odlučio napustiti Chelsea", objasnio je igrač.

"Znam da se nekim ljudima ova odluka neće svidjeti, ali osjećam da je to ispravna odluka u ovom trenutku moje karijere", dodao je.

Mount je u Chelsea stigao 2005. godine kada je imao svega šest godina i do sada je u dresu londonskog kluba upisao 195 nastupa i postigao 33 gola uz 37 asistencija.

Osvojio je Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i UEFA Superkup.

Mount je šesti igrač koji je napustio Chelsea nakon što je Kai Havertz otišao u Arsenal, Mateo Kovačić u Manchester City, Edouard Mendy i Kalidou Koulibaly u Saudijsku Arabiju, a  Ruben Loftus-Cheek u Milan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:56