StoryEditorOCM

Asamoah Gyan mora isplatiti pravo bogatstvo bivšoj supruzi nakon DNK analize, žena će dobiti i benzinsku stanicu...

Piše Hina
2. studenog 2023. - 20:40

Najbolji stijelac u povijesti ganske nogometne reprezentacije Asamoah Gyan (37) mora platiti odštetu svojoj bivšoj supruzi nakon što je sud utvrdio da je on biološki otac njihovo troje djece.

Nakon što je DNK analizom utvrđeno kako je bivši napadač Udinesea, Rennesa i Sunderlanda otac troje djece, sud je naložio da 37-godišnji Gyan svojoj bivšoj supruzi mora dati kuću u Ujedinjenom Kraljevstvu, kuću u Accri, benzinsku postaju i dva automobila, objavio je BBC.

Gyan mora plaćati i 2.100 dolara mjesečno za uzdržavanje djece.

Gyan i njegova bivša supruga već su tri godine upleteni u pravnu bitku, a brakorazvodna parnica se odužila nakon što je nogometaš optužio suprugu Gifty da njihovo troje djece možda nisu njegovo. DNK test opovrgnuo je njegove tvrdnje da on nije biološki otac djece.

Tijekom karijere je igrao za Udinese, Modenu, Rennes, Sunderland, Al Ain, Shanghai SIPG, Kayserispor, te u Indiji, a karijeru je zaključio u lipnju ove godine.

Za reprezentaciju Gane je upisao 109 nastupa i postigao rekordnih 51 gol. U reprezentativnom dresu je osvojio dva srebra na afričkom Kupu nacija (2010, 2015) i jednu broncu (2008).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:27