StoryEditorOCM
Ostalopustio suzu

Srpski trener povijesni trofej posvetio je ubijenoj kćeri: ‘Moja Ema je stalno uz mene, nosim je u srcu‘

Piše Sport SD
6. ožujka 2024. - 09:40

Rapid iz Bukurešta pod vodstvom srpskog trenera Dragana Kobiljskog osvojio je rumunjski odbojkaški kup, pobijedivši u finalu Steauu 3:1 (22:25, 25:22, 25:14, 28:26).

Bio je to prvi, samim time i povijesni trofej u 90-godišnjoj povijesti kluba, no to nije bio razlog zbog kojeg je Kobiljski pustio suzu nakon pobjede. Naime, Dragan Kobiljski i njegova supruga jedni su od nesretnih roditelja koji su izgubili svoje dijete u pokolju u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" - pišu Sportske novosti.

- Moja Ema je stalno uz mene, nosim je u srcu. Ove godine bilo je puno problema i na poslovnom planu, ali uvijek sam osjećao snagu. Snagu koja mi dolazi od Eme. Na putu do osvajanja trofeja, stalno su bili znakovi, koji su mi govorili da je tu, i što je još važnije da će biti tu kada bude teško. Ona je moja ljubav i nitko nam ne može oduzeti tu ljubav - rekao je Kobiljski za Sportski žurnal nakon pobjede.

Podsjetimo, obitelj Kobiljski zadesila je velika tragedija, kada je 3. svibnja prošle godine 13-godišnji dječak ubio školskog zaštitara Dragana Vlahovića i devetoro učenika, među kojima je bila i njihova kćer Ema.

U tim teškim trenucima Kobiljskom je podršku pružio i trener zagrebačke Mladosti Ratko Peris koji je ubijenoj djevojčici posvetio osvajanje naslova Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:54