StoryEditorOCM
OstaloVELIKI GAF

Splićanin osvojio zlato na Olimpijskim igrama pa doživio jako neugodnu situaciju na ekskluzivnoj zabavi u Beogradu

Piše SN
13. kolovoza 2024. - 14:27

Damir Mikec, rođeni Splićanin koji nastupa za reprezentaciju Srbije, doživio je neugodnu situaciju po povratku u Beograd na doček srpskih olimpijaca. Mikec je zajedno sa Zoranom Arunović za Srbiju osigurao prvo zlato na Igrama u Parizu, u ekipnoj disciplini zračni pištolj na 10 metara, pišu Sportske novosti.

Kada je u Beogradu završen službeni dio dočeka, uslijedila je ekskluzivna zabava za sve srpske olimpijce. Među njima je, naravno, bio i Mikec, no na njegovo iznenađenje službeno osoblje restorana nije ga prepoznalo pri ulasku na zabavu. Mikec je ranije u izjavama za medije bio odlično raspoložen po povratku u Beograd.

image
AFP

- Htio sam da ovako počnemo - Olimpijske igre su zatvorene, vratio sam se. Htio sam ostati dan-dva dulje, pa se produžilo na tri, pet, sedam i onda su bile ceremonije zatvaranja. Nedostajalo mi je druženje sa sportašima, to nismo imali ni u Tokiju, već imamo tradiciju. Rašović je rekao na prijemu ‘Ajde ti Damire uzmi prvu medalju, pa nas izlupaj po čelu‘. Sjetili smo se toga u selu. To je podrška, to je jedinstvo, to nisam želio propustiti - rekao je i nastavio:

- Ostaje žal za nekim propuštenim prilikama, ali mislim da možemo biti zadovoljni. Čast mi je nositi zastavu na zatvaranju. Još uvijek nemam taj osjećaj da olimpijski pobjednik ide uz moje ime, to je kao dobar dan za vaterpoliste. Drago mi je da sam se popeo jednu stepenicu više.

image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 19:57