StoryEditorOCM
Ostalopeta utakmica

Omišani su jednu priliku propustili, a mogu još skinuti Dinamo: ‘Napravit ćemo sve od sebe da gore pomrsimo feštu‘

Piše K. M.
13. svibnja 2024. - 22:34

Priželjkivala se fešta u Omišu danas i proslava titule prvaka, ali Olmissum je propustio meč loptu protiv Dinama u četvrtoj utakmici finalne serije. Nakon 3:3 u regularnom dijelu Dinamo je bio bolji u izvođenju šesteraca i odluka će na kraju pasti u Zagrebu u petoj utakmici. 

Među onima koji nisu zadovoljni ishodom ogleda na Ribnjaku je i Antonio Sekulić, kojem je ovo bila zadnja utakmica u ovom dijelu karijere u dresu Olmissuma na domaćem parketu.

- Bila je utakmica dostojna finala. Mislim da smo pokazali i ponudili sve najbolje što hrvatski futsal ima trenutno. Dojmovi još nisu slegnuti i nemam puno riječi. Prvo bih čestitao Dinamu. Nije bilo lako danas doći ovdje gdje mi imamo utakmicu za titulu i pobijediti, ali bili su sretni i spretniji nego mi. Utakmica je bila 50:50, oni su pokazali da su iskusni i da znaju igrati finala. Mislim da smo mogli do kraja i pobijediti, ali eto i oni su na kraju u produžetku mogli pobijediti. Penale na kraju opet u najvažnijem trenutku gubimo, ali to je sport. Sad se trebamo dobro odmoriti i čestitao bih svim dečkima na jednom vrhunskoj utakmici. Mislim da si nemamo što zamjeriti, preostaje nam samo dobar odmor i otvorenog garda u Zagreb pokušati osvojiti titulu – kazao je Sekulić nakon utakmice i najavio petu utakmicu serije.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

- Sigurno da će to biti psihička utakmica. Nema tu velikih tajni što smo vidjeli u prethodnim utakmica. Tko se bolje oporavi i pripremi je u prednosti. Sigurno da će biti teško pred velikim brojem navijača, a mi smo pokazali već da u takvoj atmosferi možemo pobijediti. Ostali smo bez Kusture i Žilića za tu utakmicu, ali probat ćemo se do petka reorganizirati – kazao je Sekulić.

Utakmicu je prokomentirao i trener domaće momčadi Frane Despotović. 

- Čestitam Dinamu. Odnijeti pobjedu iz Omiša u ovoj utakmici može samo karakterna ekipa, ali velike čestitke i mojoj ekipi. Nemam što kome zamjeriti, dali smo sve od sebe i suprotstavili se dobroj ekipi Dinama. Nažalost nismo dobro izvodili šesterce i to nas je koštalo poraza. Izdvojio bih i brz povratak Dinama s našeg vodstva 2:0 na 2:2 kao ključni dio. Iduća utakmica je definitivno veliki izazov za mene i stožer. Na kraju krajeva igrače moramo uvjeriti da ima još jedna cijela utakmica za igranje tako da ćemo se potruditi. Napravit ćemo sve od sebe da gore pomrsimo feštu – zaključio je Despotović.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

Trener gostiju Matija Đulvat nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede u Omišu. Dinamo ima priliku sad obraniti titulu prvaka pred domaćom publikom.

- Futsal Dinamo ovakve utakmice igra i ne predaje se do zadnjeg trenutka. Kad nas otpišu izvučemo inat koji nas krasi. Moram skinuti kapu svojim igračima. Prvaci su jednostavno i to su danas pokazali. Mi smo danas dobili tri puta utakmicu i ovo je vjerojatno najbolja utakmica koju smo odigrali s Omišem u seriji. Olmissum je sjajna ekipa i stavili su nas u velike probleme, ako će nekom pasti napamet da ih otpiše jer se igra u Zagrebu treba se sjetiti da su ih već otpisali prije finalne serije, a onda su i nas otpisali nakon prošle utakmice. Ništa se ne zna i čeka nas još jedna velika bitka i sjajna utakmica u Ciboni. Mislim da će gledatelji opet uživati – zaključio je Đulvat. 

image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image


 

Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 04:44