StoryEditorOCM
Ostaloteatar apsurda

Komentar Frane Vulasa: Pravila o izolaciji na Otoku nisu za sve ista. Što su Škoti bolji od Mounta, Chilwella i moje malenkosti?

23. lipnja 2021. - 16:51
EVO KAKO KONTAKTA NI(JE) BILO: Škotski reprezentativci Che Adams, Andrew Robertson, Lyndon Dykes i Billy Gilmour na Wembleyu nakon utakmice s Engleskom 18. lipnja AFP

Zašto sam ja morao u izolaciju kao „nečiji kontakt”, a škotski reprezentativci nisu iako su danima dijelili svlačionicu, zrakoplov, autobus, trenirali, putovali, objedovali zajedno s - pokazalo se pozitivnim - suigračem Billyjem Gilmourom.

Mene je to na koncu dovelo i do vjerojatno lažno pozitivnog testa, ali to je u ovom slučaju apsolutno nebitno. Kao i to da su svi ostali škotski i engleski reprezentativci na testovima negativni. Bitna su pravila o izolaciji koja na Otoku nisu za sve ista. U ovom slučaju čak ni za Škote i Engleze!

Mimo svake zdrave logike, izuzev Covid-19 pozitivnog veznjaka Gilmoura, apsolutno nitko drugi iz reprezentacije Škotske nije poslan kao njegov kontakt u izolaciju unatoč vrlo strogim epidemiološkim pravilima koja smo na Otoku osjetili i na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:56