StoryEditor
Ostalou naselje Graberje

Iz Metkovića krenula humanitarna pomoć, uključio se i bivši reprezentativac Darijo Srna: Želja mi je bila na bilo koji način pomoći

31. prosinca 2020. - 09:58
 Srđan Vrančić/Cropix

Caritas župe Svetog Ilije u Metkoviću i Dobrovoljno vatrogasno društvo organizirali su prikupljanje humanitarne pomoći koja je upućena u župu Velike Gospe u naselju Graberje između Gline i Petrinje.

Zanimljivo je da je u ovoj donaciji svojim prilogom, prehrambenim i higijenskim paketima sudjelovao i naš bivši reprezentativac, Darijo Srna koji je poznat po svom humanitarnom angažmanu.

- Teško sam primio vijest o snažnom potresu koji je razorio mjesta Banovine. Želja mi je bila na bilo koji način pomoći stanovnicima Petrinje, Siska i okolice koji su ostali bez svojih toplih domova. Uzeli smo ovdje hranu i potrepštine koje su potrebite i šaljem ih preko Caritasa župe sv. Ilije i DVD-a Metković za župu Velike Gospe u selu Graberje pored Petrinje- izjavio je Darijo Srna za portal MetkovicNet.

Potres u Graberju porušio je brojne kuće, a kako doznajemo, humanitarna pomoć je dogovorena na razini župe Svetog Ilije Metković i župe Velike Gospe u Graberju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

08. ožujak 2021 07:02