StoryEditorOCM
OstaloSplit Marathon 2024.

Bliži se trkački spektakl u Splitu, prijavite se, još uvijek nije kasno

Piše Ivan Renić
14. veljače 2024. - 08:14

Još malo i – spektakl! Trčat će se Splitom uzduž i poprijeko jer se bliži ‘Split Marathon 2024.’. Na rasporedu je čak šest utrka kroz dva dana. Trčat će se u subotu i nedjelju 24. i 25. veljače. Splitski trkački spektakl mamac je za ponajbolje svjetske atletičare. A kako i ne bi bio... Trči se ‘najlipšin gradon na svitu’, kroz brojne atraktivne lokacije, a početak i kraj su, zna se, na Rivi.

Bolje ne može. Samo još da učini vrime... Program kreće u subotu (24. veljače) u 14 sati utrkom ‘Grawe dječje milje’. Sat vremena kasnije kreće utrka na pet kilometara u kojoj će se trkači boriti za ‘Trofej Slobodne Dalmacije’. Ova građanska utrka ponosno nosi ime naše kuće. U isto vrijeme krenut će i ‘Mazda utrka na 10 km’.

Nedjelja je rezervirana za one ozbiljnije trkače, ‘jaču’ kategoriju. U 9 sati počinju ‘Hervis polumaraton’, štafetni maraton i maraton. Organizatori napominju kako su online prijave završile 12. veljače, a oni koji se žele u zadnji čas prijaviti to mogu učiniti osobno na sajmu Expo u Velikoj dvorani na Gripama 23. veljače od 14 do 20 sati, te dan kasnije od 10 do 13 (za subotnje utrke). Za one nedjeljne na istom mjestu se možete prijaviti u subotu (23. veljače) od 10 do 20 sati.

Dakle, još uvijek nije kasno. Ako želite sudjelovati znate što vam je činiti. Trk na Gripe, a onda trk živopisnim splitskim ulicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 09:10