StoryEditorOCM
Košarkasplit protiv cedevite

Sutra su na rasporedu polufinalni susreti Kupa Krešimira Ćosića: ‘Nema favorita, ne treba biti Einstein da bi se to utvrdilo‘

17. veljače 2022. - 18:10
Split, 110222. Kosarka. Utakmica ABA lige KK Split - KK Cedevita Olimpija. Na fotografiji: Lovre Runjic.Paun Paunovic/Cropix

Danas u Rijeci održani ždrijeb parova polufinala Kupa Krešimira Ćosića odveo je branitelja naslova Zadar na Cibonu (sutra 18 sati), a potom će na parket Centra Zamet lanjski finalist Split i Cedevita Junior (20.30).

Tom prilikom pred medije su u nazočnosti dogradonačelnice Rijeke Sandre Krpan i glavnog tajnika HKS-a Josipa Vrankovića izašli i treneri sudionika završnog turnira. Prvog trenera momčadi s Višnjika koja se zadnje vrijeme borila s Covidom-19 Vladimira Anzulovića pred mikrofonima je mijenjao pomoćnik Srđan Helbich.

– Sve momčadi imaju isti cilj, pobijediti u obje utakmice i osvojiti trofej. Svi imaju jednake šanse, svatko po 25 posto. U zgusnutom rasporedu zbog koronavirusa dogodili su nam se neki porazi, ali idemo dalje – kazao je Helbich.

Zadar u zadnjih...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 05:01