StoryEditor

Što ga je iznerviralo? Nakon pritužbe zvijezde Lakersa sucima, mlađi par izašao je dvorane u pratnji osiguranja

Piše SN
25. studenog 2021. - 10:09

LeBron James je spasio Los Angeles Lakerse od još jednog poraza. 'Kralj' je u pobjedi svoje momčadi nad Indianom sinoć ibacio 39 poena uz šut 13/29 (za tricu 5/12) te imao još 6 asistencija, 5 skokova, 2 blokade i 1 ukradenu loptu. Posebno je LeBron bio inspiriran u produžetku utakmice kada je ubacio 8 od 12 poena Lakersa koji su s ovom pobjedom došli na omjer 10-10 - pišu Sportske novosti.

No, James je sinoć napravio nešto zbog čega će do kraja karijere biti sa zvižducima dočekan u Indiani. Naime, u produžetku je u jednom trenutku od sudaca tražio da iz dvorane udalje dvoje navijača koji su sjedali u prvom redu.

LeBron je 2 i pol minute prije kraja doslovno uhvatio za ruku suca Rodneyja Motta te ga odveo do prvog reda navijača i pokazao prstom na mlađi par za koje je tražio da napuste dvoranu. Suci su to i napravili pa su djevojka i mladić izašli iz dvorane u pratnji osiguranja, a djevojka se prilikom izlaska okrenula u pravcu LeBrona i pokazala gestu kao da plače.

"Postoji razlika između navijanja za svoju momčad i želje da druga momčad ne pobijedi te stvari koje nikada ne bih rekao navijaču, a ne bi ih ni oni trebali reći meni. Kada u košarku uđu opscene geste i jezik, to se ne može tolerirati", kratko je nakon utakmice komentirao LeBron ovu situaciju.

Iako nije poznato što je točno navelo LeBrona da traži isključenje ovih navijača, na društvenim mrežama se pojavila priča da su njih dvoje bili samo dio onih koji su vrijeđali Jamesa. Navodno je kap koja je prelila čašu bila kada je djevojka uputila neprimjerene riječi koje su se odnosile na LeBronovog sina Bronnyja.

item - id = 1145879
related id = 0 -> 1145858
related id = 1 -> 1145537
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2021 10:27