StoryEditorOCM
Košarkai dalje na parketu

Legenda Splita ostaje na Gripama, evo što će raditi u budućnosti: ‘Ajmo reć‘ da je ovo sad i nekakva ekskluziva‘

Piše Sport SD
19. svibnja 2024. - 21:05

Gostujući u Podcast Inkubatoru, proslavljeni splitski košarkaš Roko Leni Ukić otkrio je kako će sljedeće sezone voditi kadete KK Splita. Ukić je kazao kako se već školuje za trenera, a zatim dodao:

- Ajmo reć‘ da je ovo sad i nekakva ekskluziva, dogovorio sam se s matičnim klubom, sljedeće sezone ću najvjerojatnije voditi kadetsku momčad. Još se neki detalji trebaju završiti, nešto se treba poklopiti, ali to je smjer za sljedeću sezonu.

Tako će Roko Leni, na radost mnogih ljubitelja košarke koji su ga proteklih mjeseci slušali u eteru u svojstvu stručnog TV-sukomentatora, krenuti u trenerske vode. Tko zna, možda će nekima to biti i poticaj da se nađu na parketu dvorane "žutih".

image
Tom Dubravec/Cropix

Podsjetimo, Ukić se službeno oprostio od košarke ove veljače uoči četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića između Splita i Zadra na Gripama. Sve je počelo i završilo u njegovom Splitu, a u međuvremenu je bivši kapetan reprezentacije Hrvatske između ostalog nosio i dresove Tau Ceramice, Barcelone, rimske Lottomatice, Toronta, Milwaukeeja, Fenerbahčea, Panathinaikosa, Cedevite... Njegova bogata karijera trajala je 23 godine, tijekom kojih je osvojio 20 trofeja.

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 17:49