StoryEditorOCM
Hajdukumag

Zadnje vijesti s priprema Hajduka: Mikanović je dobro, nova mlada zvijezda Bijelih proslavila rođendan

Piše slaven alfirević
12. siječnja 2024. - 23:18

Dino Mikanović je dobro, susret u hotelu odagnao je zle misli... Liječnici su na utakmici protiv Fehervera rano poslijepodne preventivno naredili da odmah izađe iz igre nakon što je dobio udarac u koljeno, u tom trenutku pomislite na tko zna što... Na poziciju desnog beka utrčao je Roko Brajković, a što je s našim Dinom?

Nakon što se situacija smirila, bol popustila, zapravo se radi samo o udarcu, a oštećenja ne bi trebalo biti. Tako je optimistično zazvučala vijest koju smo netom saznali u večernjim satima u Hajdukovu taboru.

Nema zla, nastavit će Mikanović s pripremama kao da se ništa nije dogodilo, samo udarac u koljeno je dobio, za svaki slučaj izašao je iz igre, a sad - idemo dalje. Punom snagom.

A Noa Skoko proslavio je 18. rođendan, rođen je 12. siječnja 2006. godine i danas je u Umagu postao punoljetan.

Odigrao je nekoliko minuta protiv Fehervara, hajduci su mu darovali rođendansku tortu, proslavili za ručkom, ali sliku prigodne fešte nisu odaslali, previše je Noa mlad za velik publicitet, pa fešta ostaje u četiri zida klupske, momčadske proslave.

Svejedno, Noa je punoljetan, vrlo darovit, a zanimljivo je da je rođen u Engleskoj na današnji dan prije 18 godina. Znate onu priču kad su igrali prošlog proljeća juniori Hajduka i Manchester Cityja, od svih igrača koji su u trenutku bili na terenu u Poljudu, jedino je Skoko bio rođen u - Manchesteru.

Nitko od Cityjevih nada, nego baš Skoko. Točnije, mjesto rođenja je Wythenshawe, ali spada pod Manchester. Otac Josip, bivši igrač Hajduka, Australac je naših korijena, igrao je tada u Engleskoj za Wigan Athletic kad se rodio mali Noa.

Josip je igrao za Australiju, na Mundijalu 2006. u Njemačkoj, na primjer, a njegov Noa sada konkurira za mlade selekcije Hrvatske.

Stariji Josipov sin ili Noin brat, kako hoćete, Ivan Luka Skoko, trenutno je član nogometaša Solina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:53