StoryEditorOCM
Hajdukvabili su ga

Turski novinar: ‘Trebali smo dovesti Livaju, a pamtim što je onda Jakobušić napravio‘

Piše SPORT SD
30. lipnja 2023. - 14:19

Nije tajna da su mnogi klubovi diljem Europe zainteresirani za dovođenje Marka Livaje, i spremni su potrošiti dobru količinu novca ne bi li uspjeli u svojoj namjeri.

Posebno su, u više navrata, zagrizli turski klubovi. U ljeto 2021. Bešiktaš je baš ozbiljno bio zagrizao za Livaju, bili su spremni i graditi momčad oko njega, ali je na kraju Livaja ostao.

Godinu dana kasnije turski mediji su pisali kako je Galatasaray bio zainteresiran, ali ništa nije bilo ni od toga. Nije tu bio kraj zanimanju klubova s područja Male Azije. U siječnju ove godine htjeli su ga i Trabzonspor i Konyaspor.

Jedne ponude se prisjetio i turski novinar Talha Arslan kojeg na Twitteru prati preko 50 tisuća ljudi. "Kad pomislim na splitski Hajduk, pomislim na Marka Livaju. Bilo je vrijeme kad je trebao doći kod nas i predsjednik splitskog Hajduka je dao 16 kilometara kvadratnih zemlje Livaji da ostane", napisao je.

Teško je sa sigurnošću odrediti na koju se ponudu referira Arslan, ali koja god da je bila, Hajduk ih je uspio odbiti, i Livaja je ostao na Poljudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 04:05