StoryEditorOCM
Hajduk‘osjećam pritisak‘

Trener PAOK-a najavio uzvrat protiv Bijelih: ‘Hajduk je težak protivnik, kvalitetni su i trenutno su ispred Dinama‘

Piše Sport SD
16. kolovoza 2023. - 12:40

Trener PAOK-a, Razvan Lucescu, održao je konferenciju za medije uoči uzvrata trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Hajduka.

- Neriješeni rezultat iz prvog susreta daje nam veliku priliku da pred punom Toumbom dođemo do play-offa. Ne bojim se, ali stres i rezultatski pritisak itekako osjećam. Utakmica neće biti laka, Hajduk je težak protivnik, imaju kvalitete i trenutno su ispred zagrebačkog Dinama. Ovaj dvoboj zahtijeva apsolutnu koncentraciju svakog igrača i tijekom cijele utakmice. Nakon pritiska s kojim smo se nosili u Splitu, samopouzdanje nam je još više poraslo.

O eventualnim promjenama u momčadi...

Nije mi lako otkrivati plan prije utakmice. Najvažnije je da svaki dan postajemo bolji i da se stvori kemija među igračima. Prijelazni rok je komplicirano razdoblje u kojem se stvari mogu promijeniti vrlo brzo. Samatta je došao kasnije, bilo bi drugačije da je bio s nama od početka, kada smo imali dvaput dnevno treninge...

Lucescu se osvrnuo i na UEFA-ino upozorenje PAOK-u.

- To je problem o kojem govorim od početka sezone. PAOK je ekipa koja razmišlja samo o sljedećoj utakmici. Moramo imati ratnički duh i biti spremni dati sve od sebe na terenu. Naš cilj je plasman u skupine Konferencijske lige i nadam se da će nas navijači gurati u pravom smjeru i biti naš 12. igrač, pa da ćemo onda zajedno slaviti.

Hajduk je danas otputovao za Solun, a u popodnevnim satima najavljen je trening Bijelih na Toumbi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 02:31