StoryEditor
Hajdukhajdukov strateg

Tramezzani: Kapa dolje mojoj momčadi, pokazali su karakter, duh, borbu, pokazali su da su muškarci

Piše D. Pe., T.B.
5. svibnja 2021. - 20:16

- Zadovoljan sam pristupom moje momčadi, karakterom i duhom jako, jako zadovoljan - kazao je Paolo Tramezzani odmah nakon derbija za TV.

- Odmah smo reagirali nakon primljenog gola, probudili se i nastavili s napadima, a to pokazuje mentalitet i snagu momčadi. Moji igrači su me iznenadili kako su igrali derbi i moram kazati 'Kapa dolje' mojoj momčadi, možda sam trenirao bolje, ali ovi moji momci su muškarci, i dokazali su to na ovoj utakmici. - skoro pa ganut je bio trener Hajduka.

- Drugo poluvrijeme je izgledalo više kao tenis meč, jedna šansa mi, pa jedna oni i drago mi je da su moji momci igrali do kraja što pokazuje i zadnja sekunda utakmica kad smo pogodili gredu. Sad se moramo dobro odmoriti oporaviti za Varaždin jer je to vrlo važna utakmica za nas - zaključio je trener Hajduka.

Nakon toga trener Hajduka je progovorio i za klupsku televiziju:

- Momci su odigrali dobru utakmicu, svidio mi se način na koji su je pripremili. Ovih dana se osjećala drukčija atmosfera u momčadi. U zadnje vrijeme igrači uspijevaju u puno stvari koje pokušaju i uvijek daju sebe. Dobro su reagirali, pogotovo nakon gola koji smo primili, a posebno mi se svidjelo što smo do zadnje sekunde pokušavali pobijediti. Stoga mislim da je bilo puno pozitivnih stvari, neću se nikad umoriti u hvaljenju ovih momaka. Žao mi je što ne vidite kako treniraju, kako se ponašaju i skidam kapu za sve što rade svaki dan. Momčad je narasla prije svega što se tiče mentaliteta. Da biste popravili mentalitet, treba puno vremena, rada, karaktera, treba se posvetiti tome, i mislim da oni to sve daju za Hajduk - kazao je trener Hajduka.

- Kad sam došao ovdje, svi su tražili da momčad ima dušu, da se nikad ne predaje i da se uvijek bori kao što je to bilo danas. U mojim igračima vidim te stvari. Put je još dug, imamo tešku utakmicu u Varaždinu i nakon toga još tri susreta. Nastavljamo raditi kao i do sada, pripremamo svaku utakmicu na najbolji mogući način i na kraju će se svoditi računi, davati prosudbe i nadam se da će biti pozitivni za igrače jer ono što su do sada učinili je izvanredno - zaključio je Talijan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 23:42