StoryEditorOCM
Hajdukposlali priopćenje

HNS reagirao na medijske napise u vezi organzacije Superkupa i pojasnio situaciju

Piše Sport SD
29. lipnja 2022. - 21:15

HNS je odlučio reagirati na medijske napise u vezi organizacije Superkupa priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"S ciljem točnog i pravovremenog izvješćivanja javnosti, Hrvatski nogometni savez, u dogovoru s GNK Dinamom, HNK Hajdukom i Ravnateljstvom policije, objavljuje poduzete aktivnosti u pripremi i provedbi utakmice SuperSport Superkupa između GNK Dinamo i HNK Hajduk, koja će se odigrati 9. srpnja 2022. u Zagrebu.

Podsjećamo da je petnaest dana prije početka utakmice, 24. lipnja 2022., u Ravnateljstvu policije održan sastanak na kojem su, uz predstavnike Ravnateljstva policije, sudjelovale osobe nadležne za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza i klubova sudionika. Na navedenom sastanku je dogovoren broj ulaznica za gostujuće navijače i postignut dogovor da će se odnos između klubova po pitanju ulaznica i pravila ponašanja na stadionu regulirati ugovorom koji će biti potpisan najkasnije 10 dana prije početka utakmice.  

Navedeno se i dogodilo te je danas, 29. lipnja 2022., deset dana prije početka utakmice, sklopljen ugovor između GNK Dinamo i HNK Hajduk, a o čemu su obaviješteni HNS i Ravnateljstvo policije, s napomenom da će HNK Hajduk započeti s personaliziranom prodajom ulaznica, koja će završiti najkasnije dva dana prije početka utakmice.  

O svim daljnjim aktivnostima koje se planiraju provesti traje komunikacija između svih sudionika uključenih u pripremu i provedbu navedene utakmice, pri čemu će se posebice voditi računa o pravovremenom dolasku, potom boravku i odlasku svih navijača, a posebno gostujućih i to u odnosu sigurnosnog definiranja svih detalja plana putovanja (rute kretanja, osvježenja, prihvata, boravka i odlaska).  

O svim važnim detaljima vezanim uz održavanje susreta javnost će biti obavještavana putem službenih stranica svih uključenih u pripremu i provedbu., stoji u propćenju HNS-a."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 13:37