StoryEditorOCM
Hajdukto je moj đir

Prvak Afrike pred mikrofonom Slobodne, Diallo se otvorio: U Hajduku isprva ništa nisam shvaćao, titula mi nije dovoljna

Piše Krešimir Milić
22. veljače 2024. - 14:26

Poziv koji je stigao iz Obale Bjelokosti za Afrički kup nacija zadao je jednim dijelom glavobolju hajdukovcima uoči proljetnog dijela sezone. Dobio ga je Ismael Diallo, a Mislav Karoglan tražio je tijekom priprema i prve četiri utakmice nastavka prvenstva rješenje za njegov izostanak. 

Diallo se nametnuo kao prvi izbor na lijevoj strani nakon nesretne ozljede Darija Melnjaka, a za njegov izostanak tražilo se i dodatno rješenje na tržištu. No, novo ime u svlačionicu na toj poziciji nije stiglo, a Hajduk je odradio četiri utakmice bez njega s privremenim rješenjima.

S druge strane, iako se činilo u nekoliko navrata da bi se mogao i ranije vratiti, Diallo se iz domovine vratio tek nakon završetka turnira, i to kao prvak Afrike. Početkom ovog tjedna priključio se treninzima, a iako nije zaigrao protekla dva mjeseca u ekskluzivnom razgovoru nam je otkrio da je u potpunosti spreman za nastavak sezone. Govorio nam je o velikom uspjehu Obale Bjelokosti te dočarao kakav je osjećaj i slavlje vladalo nakon finala, otkrio kako se snalazi u Splitu i objasnio koliko bi mu značila titula s Hajdukom.

Što nam je sve rekao, pročitajte u nastavku ili pogledajte u videu na kraju teksta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:51