StoryEditorOCM
Hajdukteška večer

Poraz Hajduka na rasprodanom Poljudu utjecao na šanse za titulu, otopila se prednost...

Piše SPORT SD
29. siječnja 2024. - 10:28

Utakmicom Hajduka i Rijeke na Poljudu zaključeno je 20. kolo HNL-a. Hajduk je imao veliku priliku odvojiti se na vrhu, povećati prednost, ali ta prilika nije iskorištena i bodovna razlika na vrhu se sasvim "otopila". Riječani su zasluženo slavili protiv većinom bezidejnih domaćina, a da stvar bude gora, gostujuću utakmicu protiv Osijeka propustit će još Livaja, Sahiti i Sigur.

Cijela situacija utjecala je i na Hajdukove šanse za prvaka, tako je i bilo za očekivati. Prije vikenda, Dinamo je bio prvi favorit za prvaka, koeficijent za taj ishod je bio 1.90. Slijedio je Hajduk: 2.10, pa Rijeka s koeficijentom 10. 

Poraz Dinama od Lokomotive i neuvjerljiva predstava protiv Istre smanjile su šanse "modrih" za osvajanje prvenstva, ali su i dalje favoriti, s koeficijentom 2.

Hajduk je s 2.10 pao na 2.50 dok je Rijeka zabilježila velik skok. Koeficijent na momčad s Kvarnera iznosi 5. Iako Rijeka sada dijeli prvo mjesto na tablici s Hajdukom, kladionice ih i dalje vide kao gotovo sigurne kandidate za treće mjesto, dok će se po njima borba za prvaka voditi između Hajduka i Dinama. Ipak, zagrebačka momčad je i dalje mali favorit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 22:21