StoryEditor
Hajdukteška utakmica

Paolo Tramezzani: Veseli kakav smo karakter pokazali, momci se ne predaju

Piše Frane Vulas
7. travnja 2021. - 21:15
Vojko Bašić/Cropix

Poslije susreta trener Hajduka Paolo Tramezzani je kazao.

- Bila je to teška utakmica od samog početka dok smo još igrali 11 na 11. Momci su dobro pronašli put do vodećeg gola, a nakon toga smo nastojali kontrolirati utakmicu. Čak i kada smo ostali s igračem manje imao sam osjećaj da ćemo odigrati bolje nego kada smo bili kompletni. Međutim, nakon toga smo napravili nekoliko grešaka kakve u zadnjim susretima nismo radili – rekao je talijanski strateg.

- Bez obzira na rezultat pozitivna stvar i ono što me čini zadovoljnim je to što smo uspjeli izjednačiti u zadnjim trenucima susreta, to kako su momci reagirali kada smo gubili. Uspjeli smo zabiti bez obzira na igrača manje. Utakmica se potpuno promijenila u tih nekoliko minuta u kojima su oni zabili dva gola. Veseli kakav smo karakter pokazali, momci se ne predaju. Da smo ovakvu utakmicu igrali prije dva mjeseca i ostali s igračem manje, ne bismo je izvukli. Pripremamo se sada dalje za iduću važnu utakmicu (gostovanje u Puli u nedjelju, nap.a.) - naglasio je Tramezzani.

Je li drugi gol bio uvježbana kombinacija s treninga?

- Pokušavamo neke kombinacije uvježbati, nekad nam to uspije, nekad ne. Ovo je bila akcija s treninga. To je bila naša zadnja šansa na utakmici, zadovoljan sam da nam je to uspjelo. Za trenera je veliko zadovoljstvo kada se takve situacije s treninga uspiju realizirati na utakmici. Zadovoljan sam zbog Umuta koji stalno daje sve od sebe, a lijepo je bilo vidjeti da je momčad zajedno i u dobru i u zlu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2021 04:15