StoryEditorOCM
HajdukKOCKA JE BAČENA

Ne igra Livaja, pobjeda Rudeša puni džepove, a kladionice poručuju da se večeras utakmica u Poljudu ne treba ni igrati

Piše Marko Bilić
4. studenog 2023. - 11:54

Sudeći po kladionicama današnja utakmica u Poljudu ne treba se ni igrati. Hajduk će pobijediti i to uvjerljivo, tri boda ostaju u Splitu.

Malo je reći da bookmakeri vjeruju u Bijele, oni su sigurni, što i je logično s obzirom na snagu protivnika i njihov položaj na tablici, u lak posao za Splićane, bez obzira što danas ne igra glavna zvijezda Marko Livaja.

Pa za pobjedu Bijelih nude mršavu kvotu od samo 1.15, u ovom slučaju nećete se baš obogatiti, najblaže rečeno, jedva da ćete pokriti manipulativne troškove i porez. Na remi je koeficijent 7.00, a ako ste lovci na iznenađenja kladite se na trijumf gostiju i ako se to uistinu dogodi za svaki uloženi euro dobit ćete 17 puta veći iznos.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

Naravno, ako niste navijač Hajduka, jer pravi navijač ne kladi se kontra svoga kluba ni za kakve pare. Ni potajno. Ima, brate, masu drugih parova u ponudi pa se kladi, gataj, gađaj, trpaj... Zaludu puni džepovi ako je duša prazna...

Rezultat kojeg kladionice vide najvjerojatnijim je 2:0 za Hajduk (kvota 7.00), golove će zabijati Trajkovski (2.05), Sahiti (2.15) i Pukštas (2.15).

A kakav je odnos snaga Hajduka i posljednjeplasiranog Rudeša najbolje svjedoči podatak da su bookmakeri u ponudu stavili i pobjedu Bijelih od čak šest golova razlike, takozvani hendikep (0:5), i u ovom slučaju uloženi iznos množili bi s 13.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 09:51