StoryEditorOCM
Hajduknema pomoći

Nakon poraza ništa ne valja, pa ni čestitka za blagdan: ‘Jesu li uskrsla jaja ili Isus?‘

Piše Sport SD
31. ožujka 2024. - 21:12
Split, 300324. Stadion Poljud. Utakmica 28. kola SuperSport HNL-a, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Na fotografiji: tuga Hajduka, Filip Krovinovic.Vojko Basic/Cropix

Velika subota nije bila sretna za Hajduk, Dinamo je s minimalnom pobjedom slavio na punom Poljudu. Modri su tako s nova tri boda preskočili Bijele, a uz to imaju i utakmicu manje.

Puno toga se promijenilo od jučer, euforija je splasnula, sve je krenulo "naopako" te ne prestaju stizati komentari po službenim društvenim mrežama Hajduka. Čini se da nema te objave s Poljuda, koja bi u ovom stanju obradovala navijače, pa čak ni čestitka za Uskrs.

- Dragi hajdukovci, Vama i Vašim najmilijima od srca želimo sretan i blagoslovljen Uskrs! Vaš HNK Hajduk Split - stoji u objavi Bijelih, koji su uz to priložili fotografiju na kojoj su pisanice.

Na to su se samo nadovezali brojni komentari, a jedan od njih posebno se istaknuo:

- Jesu li uskrsla jaja ili Isus? Osim blamaže jučer na terenu, blamirate se i na Instagramu- zapitao se jedan navijač, a bilo je još istomišljenika. No, dojam je kako trenutno, nakon poraza, nema ispravne objave...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:45