StoryEditorOCM
Hajdukmeđu vratnicama

Može li Hajduk angažirati novog vratara do kraja sezone? Evo do kada je rok i koji su uvjeti

Piše Slaven Alfirević
4. travnja 2024. - 16:50

Može li se angažirati vratara/igrača do kraja sezone? Može, odnosno smije, ne kažemo da planovi Hajduka idu u tom smjeru, ali teoretski je moguće kroz cijeli još travanj angažirati novog nogometaša.

Dakle, zaključno sa 30. travnja, može se registrirati igrača pod uvjetom da je taj slobodan, da mu je istekao ugovor ili je dobio papire da je slobodan prije isteka posljednjeg prijelaznog roka, dakle prije 15. veljače.

Taj i takav slobodan nogometaš može se registrirati do kraja travnja, al ne i kasnije. Posljednji dan travnja ujedno je i dead-line, poslije toga, kroz svibanj recimo, nije više moguće dovesti novog igrača pa niti da je slobodan na način da mu je istekao ugovor ili je dobio papire prije 15. veljače.

Gdje bi se mogao naći takav, a relativno kvalitetan vratar? Tko čuči negdje, a da angažmana nema, dok su mu svi potrebni čisti papiri u džepu?

Glasno razmišljamo u ime Hajduka, videći kakva pošast im se dogodila između vratnica, ali zasad nema naznaka da se u Poljudu razmišlja o bilo kakvoj popuni vratarskog kadra. I to bez obzira što se Lovre Kalinić friško ozlijedio, što Ivan Lučić ima načeto koljeno, a ozlijedio se i Borna Buljan, dok je bio u reprezentaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 02:08