StoryEditorOCM
Hajdukizjava nakon rudeša

Melnjak: ‘Livaja me stvarno lijepo uposlio, a gušt je igrati pred ovakvim ambijentom. Pozivam navijače i u Varaždin‘

Piše T. B.
20. kolovoza 2023. - 22:33

Dario Melnjak protiv Rudeša je zabio svoj prvi ovosezonski gol, na asistenciju Marka Livaje u 15. minuti je pogodio za 0:2 i tako se upisao u strijelce prvi put nakon finala kupa protiv Šibenika u svibnju.

- Livaja me stvarno lijepo uposlio, uvijek je lijepo zabiti gol, ali nekako nam je svima u glavi bilo dobiti utakmicu i nastaviti tamo gdje smo stali prije tjedan dana, te zaboraviti poraz u četvrtak. Poslije tog poraza jako je bilo bitno nastaviti pozitivnu seriju u prvenstvu. U tome smo uspjeli, baš smo ozbiljno krenuli u utakmicu, zabili dva gola jako brzo, možda mogli i nešto više do poluvremena. U drugom dijelu je Rudeš morao staviti sve karte na stol, ući ofenzivnije, na što smo mi dosta dobro defenzivno odgovorili i mirno priveli utakmicu kraju – kazao je Melnjak i prokomentirao pune tribine Hajdukovih pristaša u Kranjčevićevoj:

- Gušt je igrati pred ovakvim ambijentom. Moram priznati da me to više ne iznenađuje, jer stvarno nas navijači prate u velikom broju na svim stadionima. Već sljedećeg vikenda smo u Varaždinu, gdje će sigurno biti puno naših navijača. Pozivam ih i vidimo se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 19:22