StoryEditorOCM
HajdukSkriveni talent

Kalinić je majstor imitiranja: ‘Suigračima kazne lupam s guštom! Sve manje pitaju za noćne klubove. Opcija je i pleska‘

Piše Sport SD
8. siječnja 2024. - 20:39

O svemu, a najmanje o balunu. Takav je bio intervju Lovre Kalinića za HDTV. Kapetan Hajduka teško se ozlijedio koncem 2022. godine. Vratio se nedavno u puni pogon. Trener Mislav Karoglan ima ga na raspolaganju, ali prvi izbor i dalje je Ivan Lučić. Kapetanska uloga sa sobom nosi veliku odgovornost, ali za Lovru i jedan posebni gušt...

- Suigračima kazne lupam s guštom. Mrzim kašnjenja, mrzim neodgovornost. Svakome se može dogoditi, ali baš im volim naplatiti. Kazna je 100 eura za svakih pet minuta. Ako se puno kasni, puno se i plati. Kada skupimo novac, onda ga darujemo nekoj humanitarnoj udruzi ili odemo na team building ili kupimo nešto za svlačionicu – otkrio je Kalinić.

Sam za to nikad nije platio kaznu.

- Nikad ne kasnim. Ježim se od toga.

Nije htio o imenima, ali bilo je onih koji su nerijetko kasnili.

- Ima ih koji kasne. Bilo je redovitih, ali sada ih je manje, ne plaćaju više.

image
Vojko Bašić/Cropix

Brzo snimi mot

Kapetan je suigračima stalno na usluzi. Trudi se udovoljiti svima, pomoći koliko može. Najteže je strancima koji prvi put dođu u Split. Uglavnom ih zanima gdje je najbolje tražiti stan.

- Zadnjih godina sve manje igrača pita gdje je najbolji noćni klub.

Kalinić je otkrio da mu je omiljeni hobi ribolov, ali i da ima jedan posebni talent.

- Volim imitirati suigrače, trenere. Navikli su se već na to. Brzo skužim neki njihov mot.

U intervjuu na Hajdukovog platformi tako možete pogledati kako pričaju Sahiti i Uremović, što je Krovinović radio usred noći i čime je na treningu „prijetio” pomoćni trener Goran Karoglan.

- Jašta je nego imotsko, ima one naočale i onda on to namisti... Igrali smo neku igru na treningu, on je bija sudac i govori: Ima žuti karton, crveni, a i pleska je opcija – Karoglana je „skinuo” Kalinić. Cijeli razgovor možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 02:39