StoryEditorOCM
Hajdukidemo dalje!

Ivan Rakitić oduševio novom objavom na društvenim mrežama, sve je jasno, cilj se zna

Piše Sport SD
27. listopada 2024. - 11:49

Nije bilo lako protiv Lokomotive jučer na Poljudu, ali došli su Bijeli do nove pobjede (2:1). Hajduk je sada na velikih sedam bodova prednosti u odnosu na Dinamo i šest bodova u odnosu na Rijeku koja je kiksala protiv Varaždina na Rujevici (1:1). Doduše, Dinamo tek treba odigrati utakmicu 11. kola SuperSport HNL-a, na Maksimir danas stiže Osijek.

image
Tom Dubravec/Cropix

Nakon utakmice na društvenim mrežama oglasio se Ivan Rakitić.

- Ne želimo stat. Idemo dalje! Sretan ti rođendan, Torcida! - napisao je Rakitić.

Dao je Rakitić nedavno veliki intervju za Hajdukovu televiziju u kojem je s voditeljem popričao o brojnim detaljima svoje bogate karijere, još od Basela do Barcelone, Seville i reprezentacije, a za kraj se osvrnuo na Hajduk i dolazak u Split:

- Karijeru ću završiti s najljepšim osjećajem i zato se želim zahvaliti. Želim reći hvala Torcidi, navijačima i Hajduku što su mi dopustili da branim njihove boje, njihov grb. Hvala i Tomislavu Mamiću, predsjedniku i Kaliniću koji su mi to omogućili. Borit ću se do samog kraja, daj Bože da bude i više od samo godinu dana ako me tijelo i zdravlje posluži. Došao sam ovdje da nešto napravim, svi znamo koja nam je želja, borit ćemo se za taj cilj do samog kraja. Eto, to je odgovor na meni najdraže pitanje ‘što ti je ovo trebalo‘ - kazao je Rakitić i zaključio:

- To je meni trebalo i zato veliko hvala cijelom Hajduku.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2024 11:55