StoryEditorOCM
Hajduk16 sati

Hajduk uoči Jadranskog derbija: Ivan Leko u petak daje važne odgovore

Piše Slaven Alfirević
27. srpnja 2023. - 22:24

Zagrijava se ozračje ususret Jadranskom derbiju, a trener Hajduka Ivan Leko već u petak je zakazao pressicu i to popodne u 16 sati termin je sastanka s predstavnicima medija.

Zanimljivo je uvijek kad se Leko sučeli predstavnicima "sedme sile",  premda u pravilu ne daje izričito precizne odgovore. No, ovaj put možda bude određeniji.

Naime, najprije nas zanima koliko su Lovre Kalinić i Josip Elez blizu stvarnom povratku nakon nastupa u Mravincima iza zatvorenih vrata, hoće li biti barem na klupi za pričuve protiv Riječana, a onda se postavlja pitanje kako će trener "bijelih" sastaviti momčad protiv Rijeke?

Hoće li prednost dobiti opet nominalno prvotimci koji su igrali u prvom dijelu susreta u Maksimiru protiv Dinama i nisu oduševili (Sigur, Sahiti, Benrahou, Mlakar), ili će ubaciti od prve minute one koji su u Maksimru donijeli preokret?

Istini za volju najviše nas zanima hoće li Odjidja zaigrati od prve minute, taj po svemu potentni nogometaš veznog reda preko noći ulazi u srca Hajdukovih navijača s vjerom da će pridonijeti iskoraku "bijelih" u još bolju momčad.

Leko, petak u 16 sati, dva dana prije Jadranskog derbija koji se igra u Poljudu u nedjelju s početkom u 21.05 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 12:56